Fa'afefea ona Liliu i le Taumatau pe a Mumu le Fa'ailoga Ta'avale

I totonu o sosaiete fa'aonaponei,moli aualataofiofia la matou faigamalaga, e sili atu ai le faʻatonutonuina ma le saogalemu o matou feʻaveaʻi, ae o le toʻatele o tagata e le o manino i le itu taumatau o le moli mumu.
1.Red moli feoaiga ua vaevaeina i ni ituaiga se lua, o le tasi o le atoa-screen moli taavale, tasi o le arrow moli taavale.
2. Afai o se moli lanu mumu atoa ma e leai nisi faʻailoga fesoasoani, e mafai ona e liliu i le taumatau, ae o le mea autu o le faʻamautinoa o le saogalemu o taʻavale ma tagata savavali e alu saʻo.
3. Pe a faʻafeiloaʻi i le moli o le taʻavale, pe a mumu le aū taumatau, e le mafai ona liliu saʻo. A leai, o le a faʻasalaina oe e tusa ai ma le moli mumu.
4.Generally tautala, i le fetaulaiga felafolafoaiga pisi, ina ia mautinoa feoaiga sologa lelei, o le a le moli moli lanu meamata liliu saʻo, ae o loʻo i ai tuusaunoaga, liliu taumatau o nisi taimi e fetaiaʻi moli mumu.
5.O le mea moni, o loʻo i ai foi se tulaga o loʻo i ai se faʻailoga agavaʻa o feoaiga i le alatele, ma o loʻo i ai foi se faʻailoga saʻo, ae leai se itu taumatau.faailoilo feoaiga.O lenei tulaga e le mafai, e mafai ona liliu i le taumatau, ma e le pulea e moli taavale.
6. O le mea lea, i se tulaga lautele, i le fetaulaiga o moli auala, i le umi e leai se faʻailoga faʻapitoa e faʻaalia ai e le mafai ona liliu i le taumatau, e mafai ona liliu i le taumatau, ae o le mea autu o le faʻamautinoaina o le saogalemu o taʻavale saʻo ma tagata savavali.

tala fou

Taimi meli: Tes-01-2022