Le aoga o moli taavale afi la

Faatasi ai ma le faʻaauauina pea o le atinaʻeina o sosaiete, e tele mea ua sili ona atamamai, mai le taʻavale i le taʻavale o loʻo i ai nei, mai le lupe lele i le telefoni feaveaʻi, o galuega uma o loʻo faasolosolo malie ona faia suiga ma suiga.O le mea moni, o lo'o suia fo'i Feso'ota'iga a Tagata i Aso Ta'itasi, ua fa'asolosolo malie lava ona suia le moli fa'ailoga i luma i le moli fa'ailoga o le la, e mafai ona aoga le moli o le la e ala i le malosi o le la e teu ai le eletise, o le a le mafua ai le pipili atoa o feso'ota'iga a le taulaga ona o le. vaivai le malosi.O a galuega fa'apitoa a moli la?

1. Pe a tape le moli i le ao, o le faiga o loʻo i totonu o se tulaga moe ma fafagu otometi i se taimi masani e fua ai le susulu o le ambient ma le voltage maa ma fuafua pe tatau ona ulufale i se isi setete.

2. A uma le pogisa, moli emo, moli feoaiga o le la E sui malie le susulu o le LED e tusa ai ma le manava.E pei o le lamepa manava macbook, manava mo le 1.5 sekone (faasolosolo malie i luga), manava mo le 1.5 sekone (faasolosolo mate), taofi, ona manava ma manava.

3. I le tulaga o le le lava o le eletise i moli o le la, afai e iai le susulu o le la, o le a otometi lava ona totogi.

4. Mataʻituina faʻapitoa o le eletise eletise lithium.A maualalo ifo nai lo le 3.5V, o le a i ai le faiga i le tulaga le lava o le eletise, ma o le a moe le faiga ma ala i luga i lea taimi ma lea taimi e mataʻituina pe mafai ona molia.

5. I le tulaga o le molia, afai e mou atu le la aʻo leʻi faʻatumu atoa le maa, o le a toe foʻi mo sina taimi i le tulaga masani o galuega (off / flash), ma o le isi taimi e toe aliali mai ai le la, o le a toe ulufale atu i le tulaga o le molia.

6. A maeʻa ona faʻatumu atoa le maʻa (e sili atu le voluma o le maa nai lo le 4.2V pe a uma ona motusia le faʻatonuina), o le a faʻamavaeina otometi le faʻatonuina.

7. La moli auala i le tulaga galue, lithium maa voltage e maualalo ifo nai lo le 3.6V, o loʻo i ai le susulu o le la, ulufale i le setete e molia.Aua e te ulufale i le tulaga o le le lava o le eletise pe a maualalo le voluma maa nai lo le 3.5V ma aua le moli.

I se faapuupuuga, o moli o le la o moli otometi atoatoa mo le faʻaogaina ma le faʻaogaina o le maa ma le puleaina o le lafoaia.O le matagaluega atoa o loʻo tuʻuina i totonu o se pusa palasitika faʻamaufaʻailoga, lea e le susu ma e mafai ona galue mo itula uumi i fafo.


Taimi meli: Mati-10-2022