Laasaga e tolu o fa'ainisinia o fale ta'avale

I aso nei ua televave le atina'eina o le siosiomaga o feoaiga, o le saogalemu o feoaiga e matua taua lava.O le manino o nofoaga o feoaiga e pei o moli faailoilo, faailoilo, ma faailoga o taavale i luga o le auala e fesootai tonu lava i le saogalemu o femalagaaiga a tagata.I le taimi lava e tasi, o nofoaga o feoaiga o se vaega taua o foliga vaaia o le taulaga.E mafai e se faiga fa'ato'aga fa'ato'aga e suia ai foliga o fe'avea'i o se taulaga.

E taua tele nofoaga o feoaiga, o leainisinia fale feoaigae taua.O fa'ainisinia o fale ta'avale e tele lava ina aofia ai fa'ainisinia fa'ailoga, fa'ainisinia fa'ailoga fa'ailoga, fa'ainisinia puipui puipui ma isi.

E tolu la'asaga autu i le fa'atinoina o le fa'ainisinia o fale ta'avale:

1. O le gaosiga o nofoaga o fefa'ataua'iga e aofia ai e le gata o le tu'uina atu o fa'ailoga fa'ailoga, ae fa'apea fo'i le fa'ailogaina o auala.O le gaosiga o faʻailoga e aofia ai foʻi le gaosiga o faʻailoga faʻailoga, le gaosiga o tusitusiga ma mamanu, ma le faapipiiina o ata tifaga;o le gaosiga o pou fa'ailoga e aofia ai le fa'avanoa, uelo, ma le fa'a'u'u vevela.Zinc ma isi faiga;

2. Le faʻapipiʻiina ma le fausiaina o lefa'ailoga ta'avalemea tetele, o le fa'ailoga fa'avae fau e aofia ai le fa'atulagaina o fa'amaufa'ailoga, su'ega lua fa'avae, fa'amau fa'amau, sasaa sima, ma isi.

3. Faʻatumauina le faʻapipiʻiina, pe a maeʻa le fausiaina o fale felauaiga, e tatau ona faia lelei le faʻaleleia.

Faʻaaliga: O le faʻapipiʻiina o faʻailoga e tatau ona gauai atu i le faʻasologa o le faʻapipiʻiina, o le maualuga manino o faʻailoga, o le tuʻu saʻo o koluma, ma le saogalemu o le fausiaina, faiga faufale ma tapuni auala e tatau foi ona mafaufauina i vaega o auala e tatala i feoaiga.E tatau ona mulimulita'i le inisinia o fale ta'avale i laasaga nei e tolu.O lo'o fa'atulagaina se galuega fa'apitoa mo femalagaiga.


Taimi meli: Tes-30-2022