Fa'atonuga ole Umi ole Molī Ta'avale

tala fou

O moli o auala e masani lava ona faʻavae i luga o le feʻaveaʻi o auala e faʻatonutonu ai le umi o moli, ae faʻafefea ona fuaina nei faʻamatalaga?I se isi faaupuga, o le a le seti o le umi?
1. Fuafuaga o le tafe atoa: I lalo o se tulaga tuʻuina atu, o le tafe o se taʻavale faʻapitoa poʻo le tele o taavale e tafe atu i le vaʻavaʻa i se tulaga atoa i le iunite taimi e fuafua e ala i le faʻateleina o le tafe atoa i se numera tele o mea faʻasaʻo.
2. Lane Group: O le faasoasoaina o feoaiga i le va o isi auala faaulufale mai o le a faasolosolo malie ona avea ma tulaga paleni, ina ia matua vavalalata le maualuga o uta o taavale i isi auala e aumai ai.O le mea lea, o nei isi auala fa'aulufale mai o lo'o fausia ai se tu'ufa'atasiga o auala, lea e masani ona ta'ua o se vaega o le laina.I se tulaga lautele, o ala sa'o uma ma sa'o-aga-sa'o-li'u taumatau ma sa'o-aga-agavale-li'u agavale e fausia ai se vaega ala;a'o le itu agavale o le auala tu'ufa'atasi ma le itu taumatau o le ala tu'ufa'atasi o lo'o tuto'atasi ai le fa'avaeina o se vaega o le laina.


Taimi meli: Iuni-14-2019