O a uiga fa'aogaina o moli ta'avale LED?

O moli taʻavale a le LED ona o le faʻaogaina o le LED e fai ma faʻamalamalamaga, faʻatusatusa i le malamalama masani e iai le lelei o le faʻaitiitia o le eletise ma le faʻaolaina o le malosi.O le a la le uiga faʻaogaina o moli taʻavale LED?

1. O moli ta'avale LED e fa'aola e ma'a, o lea e le mana'omia ai le tu'uina atu o le eletise autu, ma o le fa'asaoina o le malosi e maua ai fa'amanuiaga lelei fa'aagafesootai.

2.I le va o vaega taʻitasi o moli e aunoa ma se fesoʻotaʻiga uaea, o lona uiga, e le manaʻomia le motusia o le auala poʻo le laina pito i luga, o le masini e matua faigofie lava, faʻasaoina taimi, faʻasaoina o tagata faigaluega ma le faʻasaoina o tau ma le puipuiga e matua faigofie foi.

3. I le faʻaauauina o aso puaoa ma timuga e mafai foi ona faʻaauauina galuega mo le sili atu i le 20 aso, pe afai o le masini e saʻo ma e oʻo lava i le 365 aso i le tausaga e leai se taofi (i le tulaga o tulaga faʻapitoa e mafai foi ona ave le taulamua i le faʻaogaina o le moli samasama. ).

4. O lo'o iai le fa'atuatuaina ma le fa'aogaina o le fa'aogaina o feso'ota'iga e faigofie, atoatoa galuega.

5. O le faʻatulagaina o meafaigaluega o le faʻaogaina o le faʻaogaina o faailoilo faʻatautaia e faʻavae i luga o le faʻatonuga o feoaiga.O se vaega o le algorithm o loʻo faʻaaogaina i le faʻagasologa o le mamanu ma le algorithm suiga malie pe a suia le fuafuaga, o lea e sologa lelei i totonu o le fanua ma maua ai le lelei o le pulea lelei.

6. O le a'afiaga o ta'avale i le agavale i luga o le tafe atoa o lo'o su'esu'eina ma o le fuafuaga fou o le taimi fa'ailoga e fa'atatau i le Fa'aaogaina o le Webster method.O le mea lea, o le tuai o le liliu agavale ma le fa'atuai atoa o le vaeluaga o le fuafuaga taimi fou e fa'aitiitia pe a fa'atusatusa i le ulua'i fuafuaga.

O moli taʻavale LED e aofia ai le tele o moli LED, o lea e mafai ai ona fetuunai le mamanu o moli ata i le faʻatulagaina o le LED, ina ia mafai ai ona fausia ni ata eseese ma faia ni lanu eseese i le tasi, ina ia tutusa le tino malamalama. avanoa e mafai ona fa'ameamea i le tele o fa'amatalaga fe'avea'i, fa'atulaga nisi fuafuaga fa'ata'avale.E mafai fo'i ona fausia fa'ailoga ata fa'amalosi e ala i le fesuia'iina o le LED i vaega 'ese'ese o le ata ina ia fa'amanino atili ma fa'amanino ai fa'ailoga fe'avea'i malosi, lea e faigata ona iloa e fa'apogai malamalama masani.

 

 


Taimi meli: Apr-15-2022